ویزای توریستی

اتباع ایران همانند تعدادی دیگر از کشورها، برای سفر به قصد گردشگری یا دیدار بستگان و دوستان نیاز به اخذ ویزای توریستی دارند. برای این کار می توان هم به صورت کاغذی و از طریق ارسال فرمها و مدارک با پست اقدام نمود و هم می توان فرمها و مدارک را از طریق آنلاین ارسال کرد. در روش آنلاین، فرمها عیناً در سایت اداره مهاجرت کانادا بارگذاری یا اصطلاحاً آپلود می شوند و نیازی به امضای فرمها نیست. به عبارت دیگر، پس از پر کردن و ذخیره سازی فرمها در کامپیوتر، آنها را به همان ترتیب و بدون امضاء باید آپلود کرد. در صورت پرینت و امضای فرمها و اسکن و آپلود صفحات اسکن شده، با پیام خطا روبرو خواهید شد. برای انجام کار به روش آنلاین، می توانید روی لینک اداره مهاجرت کانادا که در انتهای تمام صفحات وبسایت ما درج شده کلیک فرمائید، سپس روی منوی دوم با عنوان “مهاجرت” کلیک نموده بقیه مراحل کار را از آنجا دنبال فرمائید

پس از آپلود فرمها و مدارک و پرداخت وجه در انتهای آپلود بصورت آنلاین، باید منتظر تماس بخش مهاجرت سفارت کانادا در ترکیه از طریق ایمیل بود تا در صورت قبولی درخواست ویزای، از شما خواسته شود تا پاسپورت خود را به سفارت تحویل دهید. متقاضیان گروه سنی بین هجده سال تا هشتاد سال که برای بار اول ویزای کانادا را دریافت می کنند و هنوز در سفارت کانادا انگشت نگاری نشده اند، لازم است با حضور مستقیم در سفارت کانادا در ترکیه، نسبت به انگشت نگاری و تحویل عکس خود اقدام نمایند. سایرین می توانند با دادن یک وکالتنامه کوتاه که متن آن در سایت سفارت کانادا در ترکیه موجود است، تحویل پاسپورت و پس گرفتن آن بعد از دو روز را توسط هر شخص دیگری انجام دهند و نیازی به حضور مستقیم متقاضی نیست.

از جمله شرایط و مدارکی که متقاضی داشته باشد، می توان به موارد زیر اشاره نمود:

1) دارای پاسپورت یا مدارک مشابه برای سفر باشید

2) از شرایط جسمی و روحی خوبی برخوردار باشید. ممکن است از شما خواسته شود تا معاینات پزشکی معینی را انجام دهید

3) باید به مسئول پرونده خود در سفارت ثابت کنید که در کشور متبوع یا محل اقامت خود دارای دلبستگی ها و وابستگی های کافی مانند دارا بودن شغل، اموال و املاک، اعضای خانواده و امثال آن هستید. بنابراین مدارک مثبته این موارد را باید ضمیمه درخواست ویزای خود نمائید

4) باید مسئول پرونده خود در سفارت را قانع کنید که پس از اتمام ویزای خود به کشور خود بازخواهید گشت که این امر مسئله ای بسیار مبهم است و تنها به نظر مسئول مذکور بستگی دارد و در نتیجه یکی از مواردی است که به استناد آن برخی از درخواست های ویزا رد می شود

5) مدارک مربوط به توانائی مالی خود و ترجیحاً میزبان خود را ارائه نمائید. مهمترین این مدارک داشتن وجه نقد در حساب تان و نیز وجه نقد در حساب میزبان به انضمام برگه های مفاصاحساب مالیاتی میزبان و فیش های حقوقی ایشان است. اینکه حداقل چه میزان پول لازم است بستگی به محل اقامت شما در هتل یا در منزل میزبان، و مواردی از این دست دارد و ملاک مشخصی نیز برای آن وجود ندارد. شاید برای هر نفر مسافر، داشتن مبلغ معادل ده هزار دلار، عددی متعارف محسوب شود

6) لازم است بیمه مسافرتی منسب با وضعیت جسمی و سنی خود اخذ نمائید. ترجیح جدی سفارت بر این است که این بیمه نامه از یک شرکت کانادائی یا در درجه دوم از یک شرکت شناخته شده خارجی اخذ شود

6) لازم است دعوتنامه ای از میزبان خود داشته باشید که حاوی اطلاعت زیر به عنوان حداقل لازم باشد:

– نام کامل، آدرس، شماره تلفن، و شغل شما

– نام کامل، آدرس، شماره تلفن، و شغل میزبان

– ذکر اینکه هزینه های اقامت شما چگونه و با چه کسی خواهد بود

– ذکر اینکه محل اقامت شما در کجا (هتل، منزل میزبان یا غیر آن) خواهد بود

– ذکر زمان دقیق یا تقریبی ورود شما به کانادا

– ذکر زمان دقیق یا تقریبی خروج شما از کانادا

– هر توضیح دیگری که لازم است مسئول پرونده شما از آن مطلع باشد

اکیداً توصیه می کنیم برای اخذ ویزای توریستی خود شخصاً اقدام فرمائید تا تصویری از حجم کار و زحمت زیادی که اخذ یک ویزای ساده دارد آگاه شوید. آنگاه در صورتی که قصد مهاجرت بخصوص از طرقی مانند سرمایه گذاری، کارآفرینی و امثال آن داشته باشید، اذعان خواهید نمود که هزینه ای که پرداخت می فرمائید معمولاً منصفانه است


پرکردن فرم ارزشیابی